Påske-Søndag 2018

[av_slideshow size=’extra_large’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’]
[av_slide id=’2752′ slide_type=” video=’http://’ mobile_image=” video_ratio=’16:9′ video_controls=” video_mute=” video_loop=” video_autoplay=” title=” link_apply=” link=” link_target=”][/av_slide]
[/av_slideshow]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Forhindr kommunens

vanvittige planer!

Mød op til Påske-demonstration nu på søndag

kl. 17.00 (1.APRIL.2018) ved Den Genfundne Bro

Horsens Kommune skjuler udviklingsplaner for Den Genfundne Bro! Sammen med Vestbirk Byforening og Danmarks Naturbeskyttelsesforening indkalder vi hermed til demonstration for at forhindre en  meget alvorlig beslutning.

Horsens Kommune udvider parkeringspladsen … ” Tro ikke på det! Det er Fake-News!

I virkeligheden er kommunen i fuld gang med at bygge en minigolfbane! Den skal være færdig den 1. maj og åbnes sammen med en kiosk. Desuden ligger der i politikernes skrivebordsskuffe konkrete planer for 40 campinghytter. De skal styrke den blomstrende turisme i Nordvest og sætte fokus på erhvervsudvikling i landområderne. Vi må forhindre at det sker. Det tidligere så fredelige område tåler ikke flere turister, mere trafik og støj!

En kommunal medarbejder fra lokalområdet overhørte i forbindelse med et fagligt møde forud for den varslede lockout hvad Natur- og Miljøs projektleder Anton Bygmose sagde: Horsens Kommune har droppet høringsperioden. Den forestående Lockout vil derfor ikke påvirke åbningsplanerne for det nye anlæg. Sæsonstart den 1. maj er aftalt med den tyske forpagter. Kontrakterne er underskrevet. Nu er det alene de private erhvervsdrivende der har ansvar. De vil ikke blive ramt af strejke eller lockout. Anton Bygmose havde aftalt med borgmesteren at han ville tilrettelægge åbningsfesten uanset strejke eller lockout. Borgmesteren havde i øvrigt personligt sørget for at der blev bestilt 10 gange så mange pølser som ved broåbningen hos sin egen slagter. Der skulle ikke være smalle steder og chefen havde lovet Anton Bygmose en stor kold fadøl i dagens anledning!

Det viser sig faktisk at Horsens Kommune har set stort på regler om borgerinddragelse og høringsfrister i denne sag. Også Horsens Museum bakkede op og gjorde ingen nævneværdige indsigelser forud for muldafrømningen. Jordarbejderne bliver afsluttet sådan at det tyske firma Minigolf-World fra Engalstadt/Bayern fra fredag efter påske har 14 dage for at anlægge deres ”Hauruck Bahn De Lux” lige ved siden af Vestbirkvej. Efter udbud på EU-plan gik forpagtningen af banen og kiosken til et stort tysk firma, som her til foråret åbner en del nye baner i forskellige europæiske byer. Bl.a. blev der nævnt en bane i Slesvig: https://www.shz.de/lokales/schleswiger-nachrichten/es-wird-wieder-minigolf-gespielt-id19396061.html

En politiker fra byrådets teknisk forum har siden indrømmet at der står en indflydelsesrig investor fra lokalområdet i baggrunden. Denne har længe presset på, for at der gives tilladelse til at opføre mere end 30 campinghytter på Eriks mark ved siden af.

Mød op Påskesøndag ved Den Genfundne Bro og vær med til at forhindre at det værste sker. Lad os bevare broen og den omkringliggende natur som den er!

Der vil være mulighed for at deltage i underskriftsindsamling for bevarelse af broens naturlige omgivelser. Du har også mulighed for at skrive til nedenstående e-mail for at tilkendegive din støtte.

bevarbroensomdener@gmail.com

På vegne af

Tønning-Træden Borgerforeningen

Vestbirk Byforening

og Danmarks Naturbeskyttelsesforening

Johann Meier, Træden

johannmeiermail@gmail.com

April-April!
[/av_textblock]