Familien Messerschmidt Søgaard

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Vidste du, at Michael har lavet stand-up med Casper Christensen og at Anette har rejst jorden rundt? Mød familien Messerschmidt Søgaard fra Trimmelbanken 18 i Træden.

Familien

Vi bor midt i Træden, Trimmelbanken 18, lige over for forsamlingshuset på en rød landejendom og har boet her siden oktober 2006.

Det var lidt af en tilfældighed at vi landende lige i Træden. Vi ledte efter en bolig i omegnen af Horsens, og lige pludselig dukkede denne her ejendom op, så det var ejendommen, vi i første omgang faldt for. Vi anede intet om friskolen og det dejlige aktive nærmiljø. Det viste sig at være nogle meget positive overraskelser, som ventede os, og som vi har sat meget stor pris på lige siden.

Vores familie tæller: Mikael 56 år, Anette 50 år, Frederik 23 år, August 21 år og Louise på 17 år samt vores hunde Mille og Charlie (som alle efterhånden kender).
[/av_textblock]

[av_image src=’https://xn--tnning-trden-fdb7v.dk/wp-content/uploads/Messerschmidt-3.jpg’ attachment=’1052′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Arbejdsliv

Mikael er bedemand og partner i Hornsleth’s Eftf. Mikael er uddannet tømrer, pædagog, forsikrings uddannet fra Forsikringshøjskolen, eksamineret børsmælger, civiløkonom, mini MBA i ledelse, eksamineret og diplomuddannet bedemand.

Mikael arbejder i begravelsesforretningen Hornsleth’s Eftf. i Horsens. Det bedste ved dette arbejde er, at det er et livsbekræftende og meningsfuldt arbejde, hvor jeg rent personligt i mit virke kan gøre en forskel.

Anette er uddannet socialrådgiver, diplomuddannet i ledelse, certificeret til anvendelse af psykologisk testredskab, certificeret coach uddannet psykoterapeut MPF og supervisor.

Anette arbejder til daglig som afdelingsleder på Kompetencecenter Skanderborg og som privatpraktiserende psykoterapeut, parterapeut og supervisor og som frivillig terapeut og gruppeleder ved Kræftens bekæmpelse. Det bedste ved dette virke er de gode livgivende samtaler og relationer, og så at jeg kan være med til at gøre en positiv forskel.

Frederik er musiker og sangskriver i København, og ved siden af dette arbejder han som tjener. Han har allerede prøvet lidt af hvert, højskole, rejst og arbejdet i asien.

August dyrker teater og arbejder pt. som tjener. Har haft forskelligt jobs blandt andet som pædagogmedhjælper. Han har lige været ude at rejse i Asien og påtænker et højskoleophold.

Louise går på Horsens gymnasium og har gået på sportsefterskolen SINE.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://xn--tnning-trden-fdb7v.dk/wp-content/uploads/Messerschmidt-4.jpg’ attachment=’1053′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_image src=’https://xn--tnning-trden-fdb7v.dk/wp-content/uploads/Messerschmidt-1-1.jpg’ attachment=’1048′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Fritidsinteresser

Vi brænder for teater og Gøgl, musik og sport. Og vi brænder for det gode liv på landet, hvor vi meget gerne vil deltage aktivt i vores lokalsamfund.

Hvad gør Jer til lige præcis til Familien Messerschmidt Søgaard?

Humor er først og fremmest en stor ingrediens i vores liv, og så har vi været ”omkring”. Vi har prøvet lidt af hvert, både hvad angår seriøsitet i job og uddannelse, men i høj grad også hvad angår fis og ballade.

Vi har boet 16 år i Kbh., hvor alle vores børn er født – siden flyttede vi til Fyn, hvor vi købte en halv præstegård. Og derefter flyttede vi til Træden. Impulser fra storbyen og livet på landet har givet os alle et solidt værdigrundlag, hvor vi har forsøgt at tage det gode med fra begge kulturer. Vi plejer at sige, at vi har benzin i blodet og jord i hovedet.

Vi har dyrket skisport i mange år og har nydt de mange små skisportssteder i Sverige.

Og om sommeren har vi i mange år rejst til Italien og Frankrig, hvor vi har nydt agriturismo og de gode vine.

Vi drømmer om at vi kan blive ved med at leve det gode liv, at vi kan blive ved med at udvikle os i et virksomt og aktivt liv, med en god blanding af sjov og alvor og med dejlige mennesker omkring os. Og så drømmer vi ikke mindst om at se vores børn vokse op og beskæftige sig med det, som de brænder for.

Vi sætter særligt pris på, at vi er omgivet af mange spændende og inspirerende mennesker her i vores lille lokalsamfund, og at vi samtidig kan nyde naturen og det nære hverdagsliv. Vi kan godt li’ at alle kender alle – og at der er plads til alle. At der også er en dejlig badesø, gør jo bare det hele endnu bedre!
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_image src=’https://xn--tnning-trden-fdb7v.dk/wp-content/uploads/Messerschmidt-2.jpg’ attachment=’1049′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Hvad ved vi ikke om Jer?

I vidste garanteret ikke, at Mikael har lavet stand up comedy sammen med Casper Christensen bl.a. på Café Din’s i Kbh og har været sanger i punkbandet Slagterne og rockbandet Perfekt Crime.

Og så har Anette rejst jorden rundt, sprunget bungy jump, været håndværker i new jersey, solgt kunst i Auckland, været konkurrencerytter, har lavet butik og café og så bruger hun str. 33,5 i sko.

Anette og Mikael har sammen har turneret som gøglere og tryllekunstnere med Cirkus Åse, hvor Anette var Åse – og det gik altid ud over Åse.

Frederik spiller med bandet Spaut og i en akustiske duo i Kbh – og August har spillet fodbold for Brøndby IF og været med i en stor opsætning af Carmen på Horsens ny teater.

Hvilke foreninger/ bestyrelser er I involveret i?

Vi har blandt andet være med til at starte musikforeningen, som udsprang af Teenrock festival, hvor vi 2 år i træk arrangerede musik festival for børn og unge. Desuden har Mikael i en lang årrække været med i skolebestyrelsen på TTF, mens Anette havde en periode, hvor hun var med i menighedsrådet. Nu er Anette bl.a. medlem af Husmoderforeningen og Dansk Psykoterapeutforening, mens Mikael har bestyrelsesposter i forskellige sociale og faglige netværk. Vi er glade medlemmer i de lokale ”Æblemostelaug” og ”Plæneklipperlaug”, vi er kommende medlemmer i Friskolens seniorklub, og vi deltager meget gerne med stor energi i revyarbejde eller andet, som fanger vores interesse.

Fordi det er vigtigt for os at bidrage til fællesskaber, hvor man udvikler sig og løfter i flok, og samtidig er det er vigtigt for os at bidrage fagligt inden for vores respektive brancher.

/SC
[/av_textblock]