Gå ud og gå en tur

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Gå ud og gå en tur….Fx på den Genfundne Kirkesti og Tyrebakken – det område vest for Træden skov, som en del af stisystemet til Den Genfundne Kirkesti løber i gennem.

Forestil dig at der på Tyrebakken går dyr, som sørger for naturplejen af området og sørger for at området ikke springer i skov. Og i det hele taget holder vegetationen lidt i ave. Det er også vigtigt at sige, at der ikke er en olm bytyr, der skal gå og naturpleje Tyrebakken, men dyr, som man -med respekt for dyrene- kan gå ind i folden til via selvlukkende faldlåger, som opsættes i forbindelse med hegningen af området.
Derfor denne rundskrivning til jer nu, hvor jorden er blødet af efterårsregnen og let at sætte pæle i.
Er der nogen, der er hjemme de kommende lørdage i oktober / november og har mulighed for at hjælpe til nogle timer.
Skriv tilbage hvad I tænker, så vil jeg koordinere lørdagene i efteråret. Vi når nok ikke det hele på en lørdag, men der gør heller ikke noget at hegningen strækker sig over flere dage og at det er forskellige, der deltager, blot der blandt deltagerne også er nogle der har forstand på hegning og kender hegnsforløbet – og det er der allerede nogen der har og som kommer.
Ud over man power /women power, så har vi brug for noget traktortransport af grej, pælehamre, måske træktalje til opstramning af dyrehegnet. Alle er selvfølgelig velkomne til at deltage i hegningen, som bliver til fælles gavn, så omtal gerne dette med folk I møder på din vej / sti, så hegningen af Tyrebakken ikke bliver for en indesluttet flok…

Mvh Henning
[/av_textblock]