Trømmelstrup Husmoderforening

“Trømmelstrup” er en sammentrækning af Træden, Tønning, Troelstrup og Gammelstrup. Vi er lokalområdets kvinder og husmødre, men en husmoderforening i traditionel forstand, er vi på ingen måde! Her er ingen håndarbejde, bageopskrifter eller rengøringstips!

Til gengæld er der masser af vin, god mad, sjove fester, hyggeligt samvær og en masse spændende arrangementer, som lader vores batterier op!

Husmoderforeningen er for alle kvinder, der føler tilknytning til Trømmelstrup-området, måske har du boet i området, måske har du børn på Tønning-Træden Friskole eller i børnehaven, måske synes du bare, det kunne være hyggeligt at være med. Alle er velkomne!

Der er intet bindende medlemskab eller kontingent i husmoderforeningen. Når du deltager i et af vores arrangementer, betales 25 kroner til husmoderforeningen. Foreningens penge vil blive brugt som økonomisk støtte til de næste arrangementer. Vi har også gratis arrangementer, men vi bestræber os på at afholde fire betalingsarrangementer om året.

Hvert år afholder vi Ladies Night i Træden Forsamlingshus. Vi mødes for at spise og drikke, snakke og danse. Her har du rig mulighed for at møde og lære lokalområdets kvinder bedre at kende under fornem forplejning. Tag en pause fra hverdagen og nyd en “night out” sammen med dine bedste nabokvinder.

Vi er meget aktive på Facebook, så bliv medlem af vores Facebookgruppe, hvor vi lægger information og arrangementer op. Er du ikke på Facebook, kan du skrive en email til formand Anne Dorte Dyreby Dahl – så vil du modtage information og invitationer fra husmoderforeningen på email.

Vi glæder os meget til at se dig i Trømmelstrup Husmoderforening!

Foreningens vedtæger:

I dette dokument kan du læse husmoderforeningens vedtægter:

Bestyrelsens medlemmer:

Formand: Anne Dorte Dyreby Dahl, mail: addyreby@hotmail.com

Kasserer: Marianne Andersen, tlf: 2061 8226 

Bestyrelsesmedlem: Brenda Therkildsen, tlf: 2639 2120

Bestyrelsesmedlem: Anne Emilie Nørgaard, tlf: 2732 1723

Bestyrelsesmedlem: Maria Hansen, tlf: 2874 7170

Bestyrelsesmedlem: Maria Larsen, Maria@dreamville.dk

Bestyrelsesmedlem: Maria Bergstrøm, tlf: 2324 3671

Bestyrelsesmedlem: Sarah Brun, tlf: 2762 8550