Fisk & Foredrag en stor succes

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
En fredag i april havde Trømmelstrup Husmoderforening samlet 35 glade kvinder til arrangement på Det Lille Røgeri.

Her var der fiskebuffet til den store guldmedalje, krydret med en masse snak på tværs af landsbyer, alder og andre ydre cirkler.

Traditionen tro skulle man trække et nummer for at finde sin plads, og et par gange blev der roteret rundt ved bordene, så snakken faldt på noget nyt med nye mennesker. Et nyt tiltag var også, at alle de medlemmer, der har betalt kontingentet for 2016 på 100.- fik udleveret et navneskilt til brug året ud. Dette tiltag blev sat i søen, så der forhåbentlig bliver mere styr på, hvem man har hyggesnakket med.

Jakob Hauge, som arbejder på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole og er far til Aya og Lui, kom og holdte et morsomt og rørende oplæg om det at tænke om tid. Det kom også lidt til at handle om passion for biler, om at vælge sin reaktion når konen laver buler i to biler samme uge og ikke mindst det faktum, at vi selv vælger vores egen fortælling. Ingen er perfekte, og det er vigtigt at stå ved det uperfekte, for det smitter!

Alt i alt endnu en dejlig aften i dejlige damers lag, vi glæder os allerede til næste gang. Er du ikke medlem? Bliv det før din nabo, se mere på Trømmelstrup Husmoderforening

Se galleriet for stemningsbilleder fra arrangementet.
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’332,333,334,335′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’large’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]