Familiekoncert v. Vestbirk Vandkraft

Sidste års store succes på vandkraften gentages, og vi indbyder endnu engang til koncert og teater på det smukke Vestbirk Vandkraftværk.

Denne gang løber det af stablen søndag d. 22. maj 2016 (11.30 – 17.00). I kølvandet af sidste års tidligt udsolgte koncerter, bliver det denne gang udendørs, hvor der er plads til flere publikummer, og nu med gratis entré uden tilmelding.

Vestbirk Musik- & SportseftVestbirk Vandkrafterskoles elever leverer en tredelt koncert med temaerne Rasmus Seebach, Disney ogVestbirk Efterskole “Vand”. Numrene er frit fortolket af de unge mennesker – og I kan godt glæde jer! Vestbirk Musik- & Sportsefterskole har en stor skare af dygtige musikere, d
er musikalsk evner og performer, så mange garvede musikere misundes. 

Desuden akkompagnerer Uldum Teaterskole arrangementet, når der ikke er musik. Her kan der oVestbirkpleves teater i brudstykker, som egner sig som underholdning for hele familien.
På pladsen kan købes både mad, drikke m.m. til familievenlige priser. Indtjeningen herfra går udelukkende til at dække udgifterne til arrangementet. Det er, som sidste år, igen muligt at forudbestille picnickurve, der udleveres på dagen. Bestillingen foregår via billetto.dk og koster 130.- for mad til 2 personer. En fadøl på pladsen koster 25.-, vin 100.- og sodavand 15.

Parkering foregår (gratis) ved Søvejen – vær opmærksom på, at der er ca. 1 km at gå ind til vandkræftværket.

Musik og teater er arrangementets omdrejningspunkt, men de unikke rammer omkring Vestbirk Vandkraftværk er med til at gøre dette arrangement meget anderledes, hel unik – og egnet for hele familien. Koncertpladsen ligger i hjertet af det naturskønne område, og turbinehallen er i dagens anledning åben for publikummer. Værket er stadig i drift, og det er imponerende at se den gamle dame i aktion.

Tilmelding foregår i nedenstående Facebook-begivenhed: