BLIV FLEX-TRAFIKAMBASSADØR I LOKALOMRÅDET

Lokalrådet har modtaget dette fra Horsens kommune, og giver det hermed videre til interesserede:

Kom til opstartsmøde om flextrafik-ambassadører.

Vil du være en lokal flextrafik-ambassadør og hjælpe med at udbrede kendskabet til de kollektive rejsemuligheder til og fra Tønning, Træden, Gammelstrup og Troelstrup?

Det er slet ikke alle, som er klar over det – men der er forskellige muligheder for at bruge flextur eller flexbus fra jeres lokalområde, når rutebussen ikke er tilgængelig.

Den viden vil Horsens Kommune gerne have til at brede sig som ringe i vandet. Derfor er vi ved at samle en mindre gruppe af lokale ambassadører på tværs af kommunen. Som flextrafik-ambassadør vil du kunne spille en vigtig rolle i, at så mange som muligt får glæde af de transportmuligheder, der ér der, hvor I bor.

Hvad indebærer rollen som ambassadør?

Det skal du selv være med til at definere sammen med os ud fra det omfang, du har lyst til at bidrage. Det vigtigste er, at du vil vide, hvad flextrafik er for en størrelse, og gerne vil dele din viden med venner, familie og naboer. Uanset om du er studerende, arbejder eller er pensionist, er din entusiasme og engagement dét, der tæller!

Er ambassadørrollen mon noget for dig? Kom til opstartsmøde den 15. april kl. 17.00-18.30 i Nim Multihus, Møllegade 20, Nim

Det er helt uforpligtende, og du behøver ikke beslutte dig på forhånd, om du lyst til at blive ambassadør. På mødet vil du lære om de forskellige flextrafik-muligheder og nyde en sandwich, mens du drøfter med de øvrige deltagere, hvordan man kan gøre en forskel som ambassadør.

For at sikre nok sandwich til alle, beder vi om, at du tilmelder dig mødet ved at sende en mail til mmo@horsens.dk. Tilmeld dig senest den 8. april, tak.

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner fra Horsens Kommune