Naturen er i dvale, men det er vores lokalområde langt fra!

På årets koldeste tidspunkt løber en ny folk-festival af stablen med koncerter i forsamlingshuset og kirken.

Du kan følge begivennheden på Facebook

Hvorfor en musikfestival på årets koldeste tidspunkt?

Vi har haft lyst til at lave arrangementet på et tidspunkt hvor der ellers ingenting sker. Sommeren er fantastisk, men der sker allerede så meget kulturelt i hele landet og musikerne er ofte booket op. I starten af februar er kalenderen oftere åben, både for musikerne og de gæster vi gerne vil have med til koncerterne.

Vi ved at det sikkert er noget møj-vejr, men vi vil prøve at vende det til vores fordel. Måske laver vi vinterbadning i Gudenåen for de modige, vi tænder stearinlys over det hele og selvfølgelig kælker vi hvis der er sne.

Der er grundlæggende tale om en éndags-festival om lørdagen den første weekend i februar (så tæt på kyndelmisse som muligt), altså 4. februar 2017. Her vil alle koncertene finde sted, fællesspisningen og festen. Dog anser vi det for sandsynligt at der også vil være aktiviteter både fredag og søndag – dog af mere spontan karakter.

Festivalen er opstået ud fra en ide fra Ida og Martin der begge er vokset op i Træden. Den bliver realiseret med stor hjælp og samarbejde fra en masse nuværende Træden-boere. Særligt Forsamlingshuset, kirken og den nystartede Købmandscafé.

Køb dine billetter her!

Bemærk at billetprisen er sænket til 400.- inkl. traktement