Søndag d. 26. februar var traditionen tro både Spiderman, indianeren, lægen og alle de andre kaldt sammen til tøndeslagning i Træden Forsamlingshus. Du kan læse om det hele her.

Onsdag d. 22. februar gæstede selveste Thomas Buttenschøn Tønning Kirke. Der var både nye og gamle sange, covers og egne numre – og ikke mindst en masse festlige, eftertænksomme og super sjove anekdoter, der med et tvist fra stand up’ens verden gav anledning til både smil, latter og tænksomhed. Tønning kirke var fyldt til bristepunktet – og Buttenschøns niveau fornægtede sig ikke!

Lørdag d. 4. februar var der koldt og tåget i Træden – men hjerterne blev holdt varme med debutten på Træden Winter Folk. En festival med lokale rødder i musik, der rører hjertet. Tak til fotograf Jens Nedergaard for, at vi må bringe billederne her. Og tak til Ida Wenøe og Martin Fehr, som var de bærende kræfter bag projektet. Købmandscaféen var værter ved lækker aftensmad.

Fisk, Foredrag og flere timer i døgnet. Trømmelstrup Husmoderforening afholdte fredag d. 8. april arrangement på Det Lille Røgeri. 35 kvinder nød god mad, dejligt selskab og lidt at fundere over.

Fredag d. 29. januar 2016 afholdte Trømmelstrup Husmoderforening Ladies Night (og generalforsamling) – og det blev en stor succes. Se billederne fra en mindeværdig aften her!

Har du fotograferet til et arrangement? Mange billeder kan nemt sendes via wetransfer.com til web@tønning-træden.dk. Vi modtager med taknemmelighed billeder fra lokale arrangementer.