Trømmelstrup Husmoderforening

En husmoderforening i traditionel forstand er vi på ingen måde! Her er ingen håndarbejde, kageopskrifter eller rengøringstips!

Til gengæld er der masser af hvidvin, god mad, sjove fester, danseaftener, og en masse andre arrangementer, som vi bliver fyldt op af! Vi har aldrig mad med til et tag selvbord – og ingen skal bage kage. Vi skal nyde hinandens selskab, lære egnens kvinder at kende og så skal vi HYGGE os!

Hvis du gerne vil være medlem af foreningen, indbetales blot kontingent med tydeligt navn og adresse. Det koster 100.- årligt og beløbet kan indbetales på MobilePay 20618226 (Kassér Marianne Andersen).

Kvinder, der bor i nærområdet Trømmelstrup eller har tilknytning til Tønning-Træden Friskole eller Børnehave, kan være medlem af foreningen.

Hvert år i januar afholder vi en Ladies Night for alle egnens kvinder. Her er det også muligt at deltage, selvom man ikke er medlem af foreningen. Prisen er dog reduceret for medlemmer.

Alle medlemmer af foreningen kan foreslå arrangementer – og kan via vores Facebookside selv oprette begivenheder. Typisk er det alt lige fra en koordineret gå-tur til den genfundne bro, pigetur til standup, en danseaften, massage/afspænding, Facebook-kursus, foredrag eller noget helt andet. Man deltager selvfølgelig kun i de arrangementer, man lige har tid, lyst og mulighed for.

Formand: Hanne Rasmussen, Østergade 50, 8740 Brædstrup
hanne@cahera.dk

Bestyrelsesmedlem: Brenda Therkildsen, Brunbanken 7, 8740 Brædstrup
brendatherkildsen@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem: Maj Suurballe, Slagballe Banke 4, 8740 Brædstrup
Tlf: 20780573
msuurballe@mac.com

Bestyrelsesmedlem: Janni Søe Lund, Hovvejen 10, 8740 Brædstrup

Bestyrelsesmedlem: Maria Korsholm, Søbækvej 8, Troelstrup
8740 Brædstrup

Kasserer: Marianne Andersen, Gammelstrupvej 22, 8740 Brædstrup
mla@enfiber.dk

Bestyrelsesmedlem: Kamilla Rygaard, Monbjergvej 35, 8751 Gedved