Tønning Træden Idrætsforening

Vi er en lille lokal idrætsforening som hedder tønning træden idrætsforening. Vi tilbyder alt fra børnegymnastik, damefitness, fodbold, volley og flere ting. Ud over vores trænings hold er vi med til at skabe aktivitets faciliteter som blandt andet den pannabane og parkourbane som er ved skolen. Vi er pt i gang med flere store spændende projekter i lokal området. Vi arbejder pt. på at få en ny stor legeplads til skolen samt forsamlingshuset.

Så vi forsøger som forening at skabe et attraktivt lokal område for os som beboer men også være med til at skabe et godt lokalsamfund som kan tiltrække nye beboer

Tønning-Træden Idrætsforening har primært til huse på friskolen og den tilstødende sportsplads. Foreningen er, som alle vores andre foreninger, drevet af frivillige kræfter, der brænder for at tilbyde arrangementer med sportsligt islæt. Tilbuddene skifter år efter år, tilpasset efter efterspørgsel.

Min mangler pt træner og ildsjæle til opstart af nye hold, så vi høre meget gerne fra dig hvis du har lyst til at starte et nyt hold.

Hold 2021/22:

BOLDLEG FOR 0.-1. KLASSE
Onsdag kl. 15.30-16.30, første gang onsdag den 1. september.
En time med forskellige lege og øvelser, hvor bolden er i centrum. Børnene vil få lov til gennem leg at snuse til forskellige idrætsgrene som fodbold, håndbold, hockey, badminton osv. Derudover forskellige boldlege som stikbold, høvdingebold og fangelege. Kort sagt en time med bolden og legen som omdrejningspunkt.
Træner: Thorsten Asbjørn

VOLLEY
Onsdag 19.00 til 20.00 (opstart 1. September)
Tønning-Træden Volley er helt sit eget.
Vi er rigtig dygtige, både damer og herrer, på hver vores måde, og volley træner vi stadig på. Vi benytter ikke de nyeste regler, men vi er forholdsvis enige om de regler vi bruger.
Vi træner onsdag kl 19-20, herefter skiftes vi til at bringe væske til de trængende.
Vel mødt
Træner: Brian Hedevang

BADMINTON
Det er muligt at leje en bane alle dage de tider gymnastiksalen er ledig. Fredag kan salen dog af og til være lejet ud til fester.
Kontakt: Lasse Kristensen

BORDTENNIS
Om torsdagen er det muligt at komme og spille bordtennis.
Man lejer en bane ligesom ved badminton
Kontakt: Lasse Kristensen

FODBOLD HERRER
Vi er et fodboldhold med plads til alle. Når kampen begynder går vi til stålet, men det vigtigste er det sociale og selvfølgelig 3. halvleg.
Find Facebook gruppen: TTIF 7 mandsfodbold senior
Kontakt: Peter Ritter

Bestyrelsen:

Formand: Mie Holdensen, telefon: 20 12 77 94

Kasserer: Henriette Kragelund

Medlem: Lasse Kristensen – telefon: 24 84 99 40

Medlem: Peter Ritter – telefon: 20 95 41 16

Medlem: Jeanette Favrbo Birk Andersen


KONTINGENT

For at deltage i aktiviteter i TTif skal man være medlem af foreningen, det koster 100 kr. om året.
For at deltage på de enkle hold samt leje hallen til badminton eller bordtennis vil der ud over de 100 kr. være et holdkontingent. Typiske 400 kr. per sæson.