Fællesspisning

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://xn--tnning-trden-fdb7v.dk/wp-content/uploads/tønning-træden-spis-1030×579.jpg’ attachment=’1405′ attachment_size=’large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Fællesspisning i Træden Forsamlingshus

Fællesspisning i Træden Forsamlingshus har efterhånden et par år på bagen. Vi har oplevet rigtig god tilslutning til de tidligere arrangementer, så vi kører videre med samme koncept:

Mød op kl. 18.00 med en ret mad til fællesbordet og drikkevarer til eget forbrug. Der er sørget for borddækning, levende lys og sangbog. Man skal ikke medbringe bestik eller service.

Ingen tilmelding – ingen betaling. Vi slutter hen i mod kl. 19.30.

Vi plejer at være mellem 20 og 50 mennesker; små som store, unge som gamle –  og dem midt i mellem –  nytilflyttere og indfødte, nogle som kommer hver gang og nogle som kikker forbi en enkelt gang.

Alle er velkomne, også selvom man bor i Gammelstrup, Tønning, Troelstrup eller Sorgenfri. Faktisk uanset hvor man bor…

Datoerne for de kommende fællesspisninger annonceres i kalenderen og Lokalnytten.

Send en mail til traedenforsamlingshus@gmail.com hvis du vil have besked et par dage forud for næste fællesspisning.

Vi bliver RIGTIG glade, hvis vi får hjælp til opstilling og afrydning: Book gerne en af de kommende datoer, det er nemmest, hvis man er 2-3 personer om opgaven.

Bedste hilsener

Sidsel og Birgitte
[/av_textblock]